Beste prijsgarantie

De beste prijsgarantie

Heb je bij ons het hotel van je dromen gevonden, maar heb je ergens anders een lagere prijs gespot? Geen nood: bij ons krijg je altijd de beste prijs voor jouw reis.

Tijdens je ontdekkingstocht naar het allermooiste plekje, heb je bij House of Hideaways de perfecte getaway gevonden. Je bent helemaal in de wolken, maar wanneer je besluit te boeken, zie je dat hetzelfde hotel bij een andere aanbieder voor een lager tarief beschikbaar is. Wij snappen als geen ander dat je grondig vooronderzoek wilt doen voordat je op de boekingsknop drukt en dat de prijs een belangrijke factor is bij het kiezen van de aanbieder. Daarom biedt House of Hideaways jou de allerbeste prijs.

Wij hanteren namelijk op op elke boeking een beste prijsgarantie. Dit houdt in dat je altijd dezelfde prijs ontvangt als die het hotel zelf, voor dezelfde periode en prijscategorie hanteert. Zie je dus ergens anders een goedkopere prijs? Laat het ons weten, dan matchen wij de prijs.

Via House of Hideaways boek je rechtstreeks bij de accommodatie

Op onze website hanteren wij eerlijke prijzen, die rechtstreeks uit het systeem van de accommodatie komen. En dit betekent dat je bij ons nooit teveel betaald! In feite boek je via ons platform, direct bij de accommodatie van jouw keuze en daarbij, betaal je bij ons ook geen reserveringskosten. Omdat wij één-op-één prijzen hanteren van de accommodatie, zou een lagere prijs dus in principe niet kunnen voorkomen. Maar heb je onverhoopt toch ergens anders jouw droomplek met dezelfde voorwaarden goedkoper zien? Neem dan tijdens onze reguliere openingstijden en binnen 24 uur contact met ons op.

Eerlijke prijzen en transparante voorwaarden

Als boekingsplatform vervult House of Hideaways een faciliterende rol en brengen wij een boeking tot stand met eerlijke spelregels voor iedereen. Een betere prijs ergens anders is dus bijna niet mogelijk, want met de accommodaties die zich bij ons aansluiten, maken wij van tevoren eerlijke afspraken en voorwaarden.

Voorwaarden voor de beste prijsgarantie

Om je de allerbeste prijs te kunnen garanderen, is het wel belangrijk om tijdens onze reguliere openingstijden en uiterlijk binnen 24 uur bij het zien van de lagere prijs contact met ons op te nemen. Dit stelt ons in staat om het lagere tarief te kunnen beoordelen en de mogelijkheden om je in de beste prijs tegemoet te kunnen komen. Veel accommodaties werken namelijk met dynamische prijzen en deze worden voortdurend bijgewerkt op basis van vraag en aanbod. Dit kun je vergelijken met vliegtickets. Daarom kunnen prijzen dagelijks fluctueren. Verder is het belangrijk dat wij zelf de prijs en de bijbehorende voorwaarden van de andere aanbieder kunnen zien. Wij kunnen alleen tarieven vergelijken die openbaar beschikbaar zijn en voor iedereen gelden. Indien het bijvoorbeeld een speciaal ledentarief betreft, kan House of Hideaways hier helaas geen beste prijsgarantie voor geven.

Ook kan het zo zijn, dat een andere aanbieder besluit een exclusieve actie te doen of een speciale, tijdelijke aanbieding hanteert, waardoor ze de accommodatie om wat voor reden dan ook goedkoper aan kunnen bieden. Ook hier hebben wij geen invloed op en kunnen we geen beste prijsgarantie voor bieden.

Wanneer kunnen we geen beste prijsgarantie geven?

Het is belangrijk dat de lagere prijs aan exact dezelfde voorwaarden voldoet als aan de prijs op onze website. We kunnen dus geen beste prijsgarantie geven wanneer:

  • Het om een andere reisperiode gaat;
  • Het om een andere vertrekdatum gaat;
  • Het om een ander kamertype gaat;
  • Het om een andere basisverzorging gaat;
  • Het om een pakketreis gaat;
  • Indien er andere annuleringsvoorwaarden van toepassing zijn;
  • Wanneer het om een ledentarief of exclusieve aanbieding gaat bij een andere aanbieder;
  • Wanneer het vertrek binnen 24 uur is. We hebben tijd nodig om de prijs te kunnen verifiëren;
  • Wanneer het lagere tarief wordt gezien bij een ongeautoriseerde - en mogelijk onbetrouwbare - aanbieder;
  • Wanneer er reeds is geboekt

Hoe werkt House of Hideaways?

Zoals gezegd vervullen wij uitsluitend een faciliterende rol. Dit betekent dat wij ons geld niet aan onze klanten verdienen via reserveringskosten of door een hogere prijs te bieden door commissie te rekenen bovenop de prijs die de accommodatie bij ons aanlevert. Wij stellen jou als gast centraal. Wel ontvangen we vanuit de accommodatie een eerlijke vergoeding per boeking in ruil voor de promotie van de accommodatie op ons platform, online, offline en op social media. Wij maken een zorgvuldige selectie van bijzondere accommodaties en zorgen ervoor dat ze bij jou onder de aandacht worden gebracht via ons platform, nieuwsbrief, social media, interessante influencers en diverse media. Bovendien maken we een prachtige editorial van de accommodatie op onze website, waar jij bij kunt wegdromen.

Andere voordelen van House of Hideaways

Nu begrijp je hoe wij je de best beschikbare prijs kunnen aanbieden en dat je bij ons nooit teveel betaald. Daarnaast is het goed om te weten dat je bij ons geen reserveringskosten hoeft te betalen, wij jou persoonlijk reisadvies kunnen bieden en je eigenhandig helpen met het boeken van een onvergetelijke vakantie. Is die fantastische getaway die je hebt gezien niet meer beschikbaar in jouw reisperiode? Dan gaan wij gewoon voor je op zoek naar een andere mogelijkheid die net zo leuk, of zelfs nog leuker is!

We werken dagelijks met veel liefde en met een klein team aan ons niche boekingsplatform waarbij we ernaar streven om jou mooie herinneringen te laten maken in de fijnste (boutique en luxe) hotels, vakantiehuizen of B&B's op de meest bijzondere plekken in Europa.

Wil je weten wat we voor jou nog meer kunnen betekenen? Lees dan hier meer over ons en ons team.

Bel ons via +31 (0)72 303 48 09
of contact ons direct