Luxe hotels in Toscane

In de luxe hotels in Toscane ervaar je een once-in-a-lifetime vakantie en is alleen het beste goed genoeg. De service is top notch, de locatie is altijd betoverend, gerechten en de wijnen in de hoogstaande restaurants zijn subliem en dan nog te zwijgen over de kamers, die met zoveel smaak zijn ingericht, dat ze meer dan eens in interieurbladen zijn verschenen. Maar het zit ‘m ook in alle kleine details waardoor je pure luxe ervaart, zoals een heerlijk kopje Nespresso-koffie dat je zelf kunt maken, een verse bos bloemen op je kamer en de sommelier in het restaurant, die nog precies weet welke wijn je de vorige avond hebt gedronken.

Filter op jouw voorkeuren
Aanbevolen
Toon meer aanbevolen
Budget
Speciaal voor jou
Type accommodatie
Toon meer accommodatie types
Kamertypes
Toon meer kamer types
Accommodatie faciliteiten
Toon meer accommodatie faciliteiten
Kamerfaciliteiten
Toon meer kamerfaciliteiten
Reisthema
Toon meer thema's
Speciale wensen
Toon meer speciale wensen
Soort omgeving
Toon meer soort omgeving
Sfeer
Toon meer sfeer

Hulp nodig?

De meeste vragen zijn reeds beantwoord in onze FAQs.

[email protected] +31 (0)72 303 48 09
Premium

Castiglioncello del Trinoro, Toscane, Italië

Monteverdi Tuscany

  • Toscaans paradijs
  • Relaxen in de spa
  • Prachtige architectuur
  • Kunst & muziek
  • Culinaire belevingen
  • Infinity pool
Kindvriendelijk
vanaf € 625,- / nacht

Restaurant en spa

Het draait om pure verwennerij in de luxe hotels in Toscane. Voor lichaam en geest en voor de innerlijke mens. Zo vind je bijna altijd een indulging spa, waar je kunt genieten van geavanceerde behandelingen met de beste verzorgingsproducten van bijvoorbeeld “Officina Profumo-Farmaceutica di Santa Maria Novella” en “Charme D’Orient”. En er is ook vaak een gastronomisch restaurant aanwezig. Soms met michelinster, maar altijd met een hoog serviceniveau en een topkwaliteit van het eten en de wijnen.

Slapen in de luxe hotels in Toscane

In de luxe hotels in Toscane slaap je uiteraard geheel in stijl. De met zorg ingerichte kamers en suites zien er allemaal waanzinnig uit en zijn veelal voorzien van prachtige meubels, bijzondere designstukken, handgemaakte accessoires en fijne voorzieningen die je verblijf extra zullen veraangenamen. Denk bijvoorbeeld aan een Nespresso-machine waarmee je goede koffie kunt maken, een kingsize bed met zijdezacht linnengoed, een dikke donzige badjas waarin je heerlijk kunt wegkruipen en een knappe badkamer met regendouche en of vrijstaand bad.

Wat te doen in en rondom de luxe hotels in Toscane

De luxe hotels in Toscane zijn er op volledig ingericht om je tot rust te laten komen. Maar heb je nu zin om eropuit te gaan, dan staat het vakkundige personeel direct klaar om je te voorzien met de beste tips in de omgeving, een restaurantreservering voor je te maken of een uitje voor je te organiseren. Ook worden er zo nu en dan unieke reisbelevingen aangeboden, zoals een truffeljacht en kookworkshops.

Bel ons via +31 (0)72 303 48 09
of contact ons direct