Luxe reisadvies op maat

Wil jij een bijzondere reis maken waarbij kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan? Laat ons team van Travel Designers je helpen bij het samenstellen van jouw droomvakantie. Wij kennen de mooiste en meest exclusieve luxe- en boutique hotels in Europa en daarbuiten en laten jouw wensen in vervulling gaan.

Wat je altijd van ons mag verwachten

De beste persoonlijke service en kennis van de mooiste luxe- en boutique hotels in Europa en daarbuiten

Tijdsbesparing

Onze Travel Designers nemen je de touwtjes uit handen zodat je wordt ontzorgt en zelf geen uren meer hoeft te zoeken naar de allerbeste plekken.

Expertise

Onze Travel Designers hebben veel van de wereld gezien, zijn altijd up to date over de nieuwste hotelontdekkingen en pikken moeiteloos de krenten uit de pap.

Maatwerk

Bij ons beleef je een droomvakantie die volledig is aangepast aan jouw reiswensen en behoeften.

Advies

Onze Travel Designers adviseren je persoonlijk via de telefoon, WhatsApp en mail en staan voor Premium Plus members zelfs buiten kantooruren klaar.

Bereikbaar

Wij zijn bereikbaar wanneer jij ons nodig hebt. Ook tijdens jouw reis kun je op afspraak gebruik maken van onze WhatsApp service.

Extra's

Bij elke boeking bieden wij de beste prijs, een upgrade bij beschikbaarheid en soms een leuke verrassing. Voor boekingen boven € 3500,- of bij een huwelijksreis, doen we graag iets extra's!

Hoe werkt luxe reisadvies op maat?

Reisadvies op maat betekent dat je een goed glas wijn voor jezelf kunt inschenken en ontspannen achterover kunt leunen. Wij zullen je ontzorgen en tijd besparen door de touwtjes uit handen te nemen. Het enige wat je hoeft te doen is jouw wensen aan ons door te geven.

Na het inventariseren van jouw wensen zoeken onze Travel Designers naar de best passende en beschikbare plekken binnen onze collectie, maar kijken eventueel ook daarbuiten. Vervolgens ontvang je een volledig uitgewerkt en persoonlijk reisvoorstel, waarna in overleg met jou de puntjes op de i worden gezet. Reisadvies op maat is een extra service die wij kosteloos* aanbieden bij een reis van minimaal € 2500,- per boeking. Deze service is speciaal voor degenen die echt hun droomvakantie willen beleven, zich graag willen laten ontzorgen en op de meest unieke en exclusieve plekken in Europa (of daarbuiten) willen verblijven.

*De vergoeding voor standaard reisadvies, zal worden verrekend met je boeking, bij een boekingswaarde vanaf € 2500,-

Persoonlijk geholpen worden door onze Travel Designers?

Wil je je reis op maat laten samenstellen? Geef dan je wensen aan ons door via het onderstaande formulier. Onze Travel Designers zullen je persoonlijk terugbellen om alles nog even kort met je door te spreken. Daarna gaan zij voor je aan de slag. Op basis van de door jou opgegeven informatie, zullen zij maximaal 2 à 3 accommodaties aan je voorstellen. Deze accommodaties sluiten aan op jouw wensen en voldoen aan onze standaarden. Zij zullen dus enkel accommodaties voorstellen uit onze collectie of accommodaties buiten onze collectie van dezelfde kwaliteit en standaarden die ook onze filosofie uitdragen.

Nadat je akkoord hebt gegeven, boeken wij je droomvakantie en zorgen wij, indien mogelijk, voor een gratis upgrade of extraatje ter plaatse. Gaat het om een huwelijksreis? Dan ontvang je van ons ook nog een extra attentie. Wil je meer door ons uit handen laten nemen? Dan kunnen wij tegen betaling onze service uitbreiden met bijvoorbeeld reserveringen van restaurants, musea, wellness of andere uitstappen. Ook het boeken van vliegtickets of het regelen van privévervoer is mogelijk. Bekijk hieronder alle mogelijkheden.

Op maat gemaakte droomvakanties voor iedereen

Wij staan voor iedereen klaar om een droomvakantie samen te stellen. Voor luxe liefhebbers op zoek naar een onvergetelijk hotel, voor gezinnen die op zoek zijn naar een luxe hideaway waar ook nog wat te doen is voor de kids en voor tortelduifjes die de liefde willen vieren en op zoek zijn naar een bijzondere huwelijksreis of super-romantische overnachting.

Onze beloften voor jou op een rijtje

Jouw droomvakantie voor de beste prijs Wij garanderen de beste prijs voor jouw droomvakantie. Onze prijzen komen rechtstreeks uit het systeem van de accommodatie en zijn daardoor gelijk, of soms zelfs iets goedkoper dan de prijs die je van het hotel zelf zult ontvangen.

Ontzorgen Bespaar tijd en moeite met het zoeken naar jouw ideale vakantie. Geef ons jouw wensen en behoeften door en wij zorgen voor een reisvoorstel op maat, inclusief uitgebreid advies.

Expertise Wij zijn gespecialiseerd in het luxe- en boutique hotel segment en kennen de beste (en nieuwste) adressen als geen ander. Juist de veeleisende en luxe reiziger kan daarom op onze kennis en expertise vertrouwen.

Custom-made reizen Reisadvies op maat betekent dat onze reizen speciaal op jouw wensen en behoeften worden afgestemd, zodat jij zorgeloos op vakantie kunt.

Écht unieke plekken Wij kennen alle parels binnen Europa (en daarbuiten) en zijn op de hoogte van de nieuwste bijzondere hotels. Ook voor plekken buiten onze collectie kun je bij ons terecht. We sluiten wekelijks nieuwe hotels aan en tippen je graag de beste adressen.

Verschillende mogelijkheden om te kiezen

Heb je liever een standaard reisadvies? Of wil je juist graag van nog meer services kunnen genieten? Boek dan Premium of Premium Plus reisadvies, waarbij allerlei extra’s zijn inbegrepen. In sommige gevallen worden de kosten voor het reisadvies verrekend met je boeking. Vraag ons team naar alle mogelijkheden.

Kies jouw type reisadvies op maat

€ 47,- Per keer
Standaard Standaard reisadvies op maat voor alle accommodaties binnen onze collectie. Wat krijg je daarvoor?
 • Reisadvies op maat
 • Persoonlijk contact met ons team
 • Beste prijsgarantie en soms iets extra
 • Alleen hotels binnen onze collectie
 • Tijdens kantooruren telefonisch en per mail bereikbaar
 • Voor noodgevallen bereikbaar via Whatsapp
Plan mijn reis De vergoeding zal worden verrekend met je boeking, bij een boekingswaarde vanaf € 2500,-
Standaard
€ 67,- Per keer
Premium Uitgebreid reisadvies op maat, waarbij onze Travel Designers ook buiten onze collectie zullen zoeken. Wat krijg je nog meer?
 • Reisadvies op maat, afgestemd op jouw wensen
 • Persoonlijk contact met ons team
 • Beste prijsgarantie en soms iets extra
 • Hotels binnen én buiten onze collectie
 • Gratis upgrade en/of late checkout bij beschikbaarheid
 • Tijdens kantooruren telefonisch en per mail bereikbaar
 • Buiten kantoortijden bereikbaar op afspraak via WhatsApp
Plan mijn reis De vergoeding zal worden verrekend met je boeking, bij een boekingswaarde vanaf € 3500,-
Meest gekozen
€ 297,- Per jaar
Premium Plus Voor als je volledig ontzorgt wil worden en vaker via ons een reis wenst te boeken. Wij staan voor je klaar om alles uit handen te nemen.
 • Reisadvies op maat, afgestemd op jouw wensen
 • Een vaste Travel Designer die je persoonlijk helpt
 • Beste prijsgarantie en soms iets extra
 • Hotels binnen én buiten onze collectie
 • Gratis upgrade en/of late checkout bij beschikbaarheid
 • Tijdens kantooruren telefonisch en per mail bereikbaar
 • Buiten kantoortijden bereikbaar op afspraak (ook in de weekenden)
 • Advies aan huis of op locatie (indien gewenst)
 • Hulp bij reserveren van restaurants, autohuur, vliegtickets, privéjet e.d.
 • Advies en tips over wat je kunt doen, zien, beleven in de omgeving
Plan mijn reis
Meeste voordeel

Hoe het werkt

Geef jouw wensen aan ons door

Geef al jouw wensen via het onderstaande formulier door aan onze Travel Designers. Denk hierbij aan: reisperiode, reisgezelschap, verblijfsduur, type vakantie, budget, favoriete land en eventuele bijzonderheden.

Onze Travel Designers gaan voor je aan de slag

Onze Travel Designers zullen na het inventariseren van je wensen en een persoonlijk gesprek, voor je aan de slag gaan. Op basis van de door jou opgegeven informatie, zullen zij ongeveer 2 à 3 accommodaties aan je voorstellen.

Wij plannen jouw reis compleet van A tot Z

Na akkoord zullen onze Travel Designers jouw droomreis voor je plannen. Zij boeken het hotel, zorgen indien mogelijk voor een gratis upgrade of extraatje en voorzien je van nuttige informatie over je reis.

Geniet van jouw custom-made vakantie!

Ruim voor vertrek ontvang je alle bevestigingen. Ook zullen wij nog een keer persoonlijk contact opnemen met de accommodatie(s), om ervoor te zorgen dat je met een glimlach wordt ontvangen!

Wat voor vakantie zoek jij?

Van strandvakantie tot honeymoon. We helpen je graag aan jouw droomvakantie of luxe escape bij de beste luxe- en boutique hotels.

Strandvakantie
Luxe vakantie
Wintersport
Honeymoon
City escape

Persoonlijk reisadvies

Ons team van Travel Designers helpt je graag bij het samenstellen van jouw onvergetelijke vakantie. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden én hoe we jullie bijzondere reis op maat kunnen maken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Reisgezelschap

We doen ons best om binnen 2 werkdagen op jouw bericht te reageren. Wil je sneller contact? Bel ons dan op: +31 (0)72 303 48 09.

Bel ons via +31 (0)72 303 48 09
of contact ons direct