Over House of Hideaways

Hét boekingsplatform voor het boeken van bijzondere overnachtingen bij luxe- en boutique hotels

Waarom House of Hideaways?

Op social media, in de bladen en op tv zie je soms de meest fantastische boutique hotels, stijlvolle getaways en mooiste vakantiehuizen voorbijkomen, plekken waar je eigenlijk het liefst direct naar wil afreizen. Maar wanneer je eindelijk in de gelegenheid bent om je vakantie te boeken, blijken die pareltjes die je eerder hebt gezien, ineens toch niet zo eenvoudig te vinden.

Daarom hebben wij House of Hideaways ontwikkeld, een boekingsplatform met alleen de mooiste vakantieadressen. We proberen het je zo makkelijk mogelijk te maken om die ene speld in de hooiberg te vinden en de mooiste hotels in slechts een paar klikken te kunnen boeken. House of Hideaways is namelijk hét boekingsplatform met de meest bijzondere en verborgen hideaways van Europa en daarbuiten.

Boekingsplatform voor bijzondere adressen

House of Hideaways is een boekingsplatform voor het boeken van bijzondere overnachtingen bij luxe- en boutique hotels. Je vindt via ons dé hidden gems die je direct kunt boeken en bespaart jezelf uren zoeken naar het perfecte vakantieadres. Voor elke gelegenheid vind je bij ons overnachtingsplekken voor jouw droomvakantie. Denk aan een family vacay, een city break met een vriendin of een romantisch reisje met je lover. De accommodaties die wij hebben geselecteerd, zijn stuk voor stuk super uniek en hebben oog voor zelfs de allerkleinste details. Wil je je liever laten adviseren of een exclusieve trip op maat laten samenstellen? Dan staat ons team van travel designers met liefde voor je klaar!

Handpicked hotels door ons team geselecteerd

Het hele aanbod van House of Hideaways is zorgvuldig door ons team samengesteld met plekken die wij zelf hebben bezocht en/of aan onze strenge selectiecriteria voldoen. Zo vinden wij het belangrijk dat er persoonlijke aandacht is voor iedere gast. Maar ook dat kleine details, zoals verse bloemen of goede koffie op de kamer, naar waarde worden geschat en dat de locatie en het interieur uniek zijn. Daarnaast is het serviceniveau ver bovengemiddeld. Dit betekent dat alle accommodaties op ons platform een klantwaardering krijgen van minimaal een 8,5 of hoger en zij echt een stapje extra doen om hun gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen.

Wat kun je van ons verwachten?

Expertise

Ons team is altijd up to date over de nieuwste en mooiste boutique- en luxe hotels en delen deze unieke adressen graag met jou!

Handpicked

Elk adres op ons platform is met zorg uitgezocht en voldoet aan hoge criteria voor een onbezorgde reis.

Persoonlijke service

We hebben hart voor jouw wensen en helpen je graag bij het samenstellen van jouw reis.

Inspiratie

Laat ons je inspireren met de beste adressen om te overnachten en andere tips voor jouw reis.

Luxe en boutique hotels met stijl en karakter

Op House of Hideaways vind je verschillende getaways voor elke gelegenheid. We hebben bijvoorbeeld charmante villa’s voor wanneer je met de familie of vriendengroep op reis wil, maar ook een scala aan bijzondere hotelovernachtingen. Zo vind je bij ons super-de-luxe chateauhotels met een grandeur van vervlogen tijden, maar ook stijlvolle boutique hotels midden in een hippe kunstenaarswijk in een bruisende, Europese stad. Elk plekje is uniek in zijn soort, maar wat ze allemaal gemeen hebben is een hartverwarmend karakter. Bovendien houden we ook rekening met ieders budget. Of je nu super-de-luxe wilt overnachten of ietsje meer budgetvriendelijk wilt logeren.

Kleinschalige adressen weg van de massa

In ons aanbod vind je ook kleinschalige en charmante vakantieadressen. Lieflijke en verborgen landhuizen, B&B’s en masseria’s, ver weg van de massa, die haast nog niemand weet te vinden. Meestal midden in de natuur: in de bergen, op het platteland of op korte afstand van de zee. De eigenaren wonen er vaak zelf ook, waardoor je veel persoonlijk contact hebt, tips uit eerste hand krijg en snel een warme band opbouwt. Een aantal van die plekjes zijn zelfs al generaties lang in de familie en sommige plekjes hebben de eigenaren eigenhandig verbouwd en opgebouwd.

Zelf boeken of samen boeken? (kies wat jij prettig vindt)

Je kunt je vakantie of overnachting bij House of Hideaways heel makkelijk zelf uitzoeken en boeken. Maar je kunt het ook laten uitbesteden aan onze professionele travel designers. Ideaal voor bijvoorbeeld het samenstellen van een huwelijksreis. Dit bespaart tijd en onze travel designers geven je het allerbeste reisadvies, op de meest persoonlijke manier. Bovendien weten zij de mooiste hideaways allemaal te vinden. Naast dat zij kijken naar ons eigen, zorgvuldig geselecteerde aanbod, kijken zij - indien gewenst - ook daarbuiten. Wanneer zij iets vinden wat helemaal bij jullie wensen past en (nog niet) tot onze selectie behoort, dan zullen zij dit ook aan je voorstellen. Het belangrijkste voor ons is immers om jou de ervaring van je leven te bezorgen!

Heel veel reisinspiratie voor jouw trip

Zoals je waarschijnlijk al hebt ontdekt, is House of Hideaways naast een boekingssite ook een bron van reisinspiratie. Zowel op onze socials als op onze website, kun je wegdromen bij prachtige plaatjes en mooie verhalen. Over de bijzondere accommodaties en hun eigenaren, de mooiste regio's en steden om te bezoeken en must-sees en must-do’s in de buurt van jouw geboekte verblijf. We voorzien je graag via onze content van nuttige tips en tricks om jouw reis in goede banen te leiden en om je verblijf nog meer te veraangenamen. Voor nog meer hotelontdekkingen en reisinspiratie, kun je je natuurlijk ook inschrijven op onze nieuwsbrief.

Beste prijsgarantie en andere voordelen

Bij House of Hideaways kun je zeker zijn van de beste prijs voor jouw verblijf. Op onze website hanteren wij eerlijke prijzen, die rechtstreeks uit het systeem van de accommodatie komen en soms zelfs met een extra, exclusieve aanbieding via ons te boeken zijn. En dit betekent dat je bij ons nooit teveel betaalt! Zie je onverhoopt toch jouw droomplek ergens anders goedkoper met dezelfde voorwaarden? Neem dan binnen 24 uur contact met ons op. Hier kun je meer lezen over onze beste prijsgarantie.

Ons team staat voor je klaar

Heb je tijdens een bezoek aan onze website of op onze socials vragen over ons, over een van onze accommodaties of een van de bestemmingen binnen ons aanbod? Dan staat ons team van ervaren travel designers te allen tijde voor je klaar. Zij hebben zelf al veel van de wereld gezien en doordat zij ook nog in de meeste hotels uit onze collectie hebben overnacht, kunnen zij je voorzien van goed en persoonlijk reisadvies. Wil je een vakantie of honeymoon door hen op maat laten maken? Dan kijken zij zelfs nog een paar stapjes verder, zodat ze je ook goed kunnen adviseren over de beste restaurants, bezienswaardigheden en events in de buurt.

Unieke plekken om te overnachten

Bekijk ons nieuwste aanbod

Bel ons via +31 (0)72 303 48 09
of contact ons direct