Over House of Hideaways

Hét hotelinspiratie platform voor het ontdekken van bijzondere overnachtingen bij luxe- en boutique hotels

Waarom House of Hideaways?

Op social media, in de bladen en op tv zie je soms de meest fantastische boutique hotels, stijlvolle getaways en mooiste vakantiehuizen voorbijkomen, plekken waar je eigenlijk het liefst direct naar wil afreizen. Maar wanneer je eindelijk in de gelegenheid bent om je vakantie te boeken, blijken die pareltjes die je eerder hebt gezien, ineens toch niet zo eenvoudig te vinden.

Daarom hebben wij House of Hideaways ontwikkeld, een platform met alleen de mooiste hideaways. We proberen het je zo makkelijk mogelijk te maken om die ene speld in de hooiberg te vinden.

Alleen de mooiste adressen

House of Hideaways is een hotelinspiratie platform voor het ontdekken van bijzondere overnachtingen bij luxe- en boutique hotels. Je vindt via ons heel gemakkelijk al die hidden gems en bespaart jezelf uren zoeken naar het perfecte vakantieadres. Voor elke gelegenheid vind je bij ons overnachtingsplekken voor jouw droomvakantie. Denk aan een family vacay, een city break met een vriendin of een romantisch reisje met je lover. De accommodaties die wij hebben geselecteerd, zijn stuk voor stuk super uniek en hebben oog voor zelfs de allerkleinste details.

Handpicked hotels door ons team geselecteerd

Het hele aanbod van House of Hideaways is zorgvuldig door ons team samengesteld met plekken die wij zelf hebben bezocht en/of aan onze strenge selectiecriteria voldoen. Zo vinden wij het belangrijk dat er persoonlijke aandacht is voor iedere gast. Maar ook dat kleine details, zoals verse bloemen of goede koffie op de kamer, naar waarde worden geschat en dat de locatie en het interieur uniek zijn. Daarnaast is het serviceniveau ver bovengemiddeld. Dit betekent dat alle accommodaties op ons platform een klantwaardering krijgen van minimaal een 8,5 of hoger en zij echt een stapje extra doen om hun gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen.

Wat kun je van ons verwachten?

Expertise

Ons team is altijd up to date over de nieuwste en mooiste boutique- en luxe hotels en delen deze unieke adressen graag met jou!

Handpicked

Elk adres op ons platform is met zorg uitgezocht en voldoet aan hoge criteria voor een onbezorgde reis.

Gemakkelijk zoeken en vinden

Met onze handige zoekfunctie en zoekfilters vind je in no-time de mooiste adressen. Heb jij ons al als hotelzoekmachine in jouw bookmarks gezet?

Inspiratie

Laat ons je inspireren met de beste adressen om te overnachten en andere tips voor jouw reis.

Luxe en boutique hotels met stijl en karakter

Op House of Hideaways vind je verschillende getaways voor elke gelegenheid. We hebben bijvoorbeeld charmante villa’s voor wanneer je met de familie of vriendengroep op reis wil, maar ook een scala aan bijzondere hotelovernachtingen. Zo vind je bij ons super-de-luxe chateauhotels met een grandeur van vervlogen tijden, maar ook stijlvolle boutique hotels midden in een hippe kunstenaarswijk in een bruisende, Europese stad. Elk plekje is uniek in zijn soort, maar wat ze allemaal gemeen hebben is een hartverwarmend karakter. Bovendien houden we ook rekening met ieders budget. Of je nu super-de-luxe wilt overnachten of ietsje meer budgetvriendelijk wilt logeren.

Kleinschalige adressen weg van de massa

In ons aanbod vind je ook kleinschalige en charmante vakantieadressen. Lieflijke en verborgen landhuizen, B&B’s en masseria’s, ver weg van de massa, die haast nog niemand weet te vinden. Meestal midden in de natuur: in de bergen, op het platteland of op korte afstand van de zee. De eigenaren wonen er vaak zelf ook, waardoor je veel persoonlijk contact hebt, tips uit eerste hand krijg en snel een warme band opbouwt. Een aantal van die plekjes zijn zelfs al generaties lang in de familie en sommige plekjes hebben de eigenaren eigenhandig verbouwd en opgebouwd.

Heel veel reisinspiratie voor jouw trip

Zoals je waarschijnlijk al hebt ontdekt, is House of Hideaways een grote bron van reisinspiratie. Zowel op onze socials als op onze website, kun je wegdromen bij prachtige plaatjes en mooie verhalen. Over de bijzondere accommodaties en hun eigenaren, de mooiste regio's en steden om te bezoeken en must-sees en must-do’s in de buurt van jouw geboekte verblijf. We voorzien je graag via onze content van nuttige tips en tricks om jouw reis in goede banen te leiden en om je verblijf nog meer te veraangenamen. Voor nog meer hotelontdekkingen en reisinspiratie, kun je je natuurlijk ook inschrijven op onze nieuwsbrief.

Unieke plekken om te overnachten

Bekijk ons nieuwste aanbod

Bel ons via +31 (0)72 303 48 09
of contact ons direct