Romantisch overnachten bij luxe- en boutique hotels

Wil je je grote liefde verrassen met een romantisch nachtje weg? Of vieren dat jullie al zoveel jaar samen zijn? Romantisch overnachten in een luxe- of boutique hotel is altijd een goed idee, wat de reden ook is. Even lekker met zijn tweeën weg, honderd procent aandacht voor elkaar en samen genieten in een andere omgeving doet veel goeds. Liefde en romantiek mag tenslotte altijd gevierd worden!

Filter op jouw voorkeuren
Aanbevolen
Toon meer aanbevolen
Budget
Speciaal voor jou
Type accommodatie
Toon meer accommodatie types
Kamertypes
Toon meer kamer types
Accommodatie faciliteiten
Toon meer accommodatie faciliteiten
Kamerfaciliteiten
Toon meer kamerfaciliteiten
Reisthema
Toon meer thema's
Speciale wensen
Toon meer speciale wensen
Soort omgeving
Toon meer soort omgeving
Sfeer
Toon meer sfeer

Hulp nodig?

De meeste vragen zijn reeds beantwoord in onze FAQs.

[email protected] +31 (0)72 303 48 09
Premium

Lissabon, Estremadura, Portugal

Verride Palácio Santa Catarina

  • Luxe design hotel
  • In een voormalig paleis
  • Rooftop bar
  • Gastronomisch restaurant
  • Turndownservice
  • Zwembad op het dak
vanaf € 460,- / nacht

Een romantisch weekend weg

Natuurlijk is één nachtje romantisch overnachten veel te kort als je echt even van en met elkaar wil genieten. Tijdens een romantisch weekend weg heb je alle tijd om elkaar de nodige aandacht te geven en de omgeving te ontdekken. Van een luxe hotel boutique hotel in de bruisende stad Lissabon tot een kasteelhotel tussen de wijngaarden in Frankrijk, ons team heeft de meest prachtige parels opgezocht om je te voorzien van een ultiem romantisch weekend weg.

Romantisch overnachten aan zee

Elke ochtend wakker worden met het geluid van de zee, romantische wandelingen over het strand… Een verblijf in een romantisch luxe- of boutique hotel aan zee is de juiste keuze wanneer je samen de liefde wil vieren. Vanuit een luxe kamer of suite met zeezicht begint en eindigt je dag altijd met een prachtig plaatje en de comfortabele faciliteiten zetten alle puntjes op de i. Romantisch overnachten aan zee zorgt ervoor dat de sleur of stress van het dagelijks leven even naar de achtergrond verdwijnt en jullie eindelijk weer eens de volledige aandacht hebben voor elkaar.

Een romantisch verblijf in Italië

Waar kun je nu beter romantisch overnachten dan in la bella Italia? Van de glooiende Toscaanse heuvels en de helderblauwe zee tot de voortreffelijke gastronomie en de gastvrije mensen, Italië is de perfecte plek om de liefde te vieren. Veel van de romantische House of Hideaways locaties liggen midden in de natuur op de meest dromerige plekken, wat de ervaring nog unieker maakt. Geniet samen van ontspannen uren aan het zwembad, romantische diners en dwaal door de straatjes van historische dorpen.

Bel ons via +31 (0)72 303 48 09
of contact ons direct