Meld jouw hideaway aan

Ben jij een luxe- of boutique hotel of andere accommodatie waar luxe, comfort, stijl en 100% gastvrijheid centraal staan? Meld je dan nu aan om deel te nemen aan ons platform

Wie zijn wij?

Wij kwamen erachter dat veel unieke plekken om te overnachten verborgen blijven voor true travel lovers. Zo waren we zelf vaak uren bezig met een speurtocht naar de mooiste luxe- en boutique hotels met karakter en stijl. Daarom werden we geïnspireerd om House of Hideaways te starten: dé online plek die al die parels samenbrengt.

House of Hideaways verbindt die bijzondere, verborgen juweeltjes in Europa (en daarbuiten) met reizigers die méér uit hun trip willen halen dan alleen een kamer met een mooi uitzicht. Alle accommodaties van House of Hideaways begrijpen de kracht van een glimlach en het spreekwoordelijke chocolaatje op het kussen. Het zijn plekken die aandacht hebben voor kleine details – in service en in aankleding. De gerecyclede planken in de vloer, het trendy hotel in die populaire kunstenaarswijk of een handgeschreven briefje ter verwelkoming. De ene keer is het een plek in een knus dorp, dan in een hippe stad. Hoe unieker de plek, hoe mooier het verhaal.

Een plek waar alle parels samenkomen

House of Hideaways is niet zomaar een boekingssite. We zijn een exclusief hotel marketing platform met een zorgvuldig samengesteld aanbod van de beste high-end boutique- en luxe hotels. We helpen de moderne reiziger bij het vinden van hun droombestemming en matchen hotels met hun ideale gasten. We werken graag het gehele jaar samen en bieden allerhande marketing mogelijkheden om jouw hotel of accommodatie op de kaart te zetten. Doordat wij ons platform positioneren als dé plek waar alle parels samenkomen - en we daarmee de ultieme online bestemming zijn voor onontdekte plekken en ervaringen-, bezorgen we jouw een heleboel hotel boekingen én fijne gasten.

Wie is House of Hideaways's reiziger?

House of Hideaways richt zich op drie doelgroepen tussen de 30-55 jaar – stellen, jonge gezinnen, maar ook singles – met hogere inkomens en een grote liefde voor het leven. Het is de doelgroep die wij van haver tot gort kennen en begrijpen, omdat we hier zelf middenin staan. Sociale, relationele, werkgerelateerde en persoonlijke doelstellingen vergen veel tijd van hen. Ze hebben niet de gelegenheid om urenlang het internet af te struinen naar een perfecte accommodatie. House of Hideaways heeft het allemaal al voor ze uitgezocht: zo zorgen we dat hun waardevolle tijd ook echt waardevol wordt beleefd.

Onze criteria

Uitzonderlijke service

Elke accommodatie staat voor constante, hoge kwaliteit en uitzonderlijke service met een glimlach.

100% gastvrijheid

De liefde van de accommodatie voor zijn of haar gasten staat centraal. Zij doen er alles aan om mensen zich welkom te laten voelen.

Kleinschalig

De schoonheid van karakter, die verder gaat dan opsmuk alleen. Het zijn onafhankelijke plekken die (meestal) niet tot een keten behoren.

Aandacht voor detail

Aandacht voor detail zit in het DNA: alles is schoon, goed onderhouden, maar vooral ook prachtig en uniek ingericht.

Onze droom

Wetend dat er een enorme honger is naar karakteristieke plekken die hun kracht hebben bewezen en dat hier voor de Nederlandse markt nog geen adequaat aanbod voor is, heeft House of Hideaways de potentie om een unieke propositie in de markt te zetten. Onze droom is om de doelgroep een onvergetelijke ervaring te geven door de beste en meest bijzondere plekken met hen te delen: op ons boekingsplatform én op social media.

House of Hideaways is onze manier om beleving, inspiratie en de kracht van social media effectief in te zetten voor onze aangesloten accommodaties. Ons begrip van de doelgroep is precies waar House of Hideaways op steunt.

Promotie van jouw accommodatie

House of Hideaways heeft een hechte band met relevante media en journalisten. Door dit netwerk effectief voor jou in te zetten, kunnen we House of Hideaways – en daarmee jouw accommodatie – dé media-exposure geven die leidt tot succes van het platform. Het team van House of Hideaways is zo bekend met het Nederlandse medialandschap, dat we kwalitatieve promotie via tv, print, online, influencers en social kunnen garanderen – allemaal met een groot bereik. Bovendien streven we ernaar om bezoekers actief in te zetten voor het promoten van accommodaties: zij zijn de ambassadeurs van House of Hideaways.

Linking unique places to top-tier guests

Meedoen?

Waardevol voor jou

Je bevindt je tussen de beste...

We realiseren ons dat iedere accommodatie impact heeft op ons imago, dus we zullen alleen de allerbeste plekken op het platform toelaten. We stellen hoge eisen aan onszelf én aan hen. Zo zorgen we ervoor dat we elkaar alleen maar laten groeien.

Het start met inspiratie

Onze website leest als een glossy magazine - gemaakt om te inspireren, met prachtige blogs en fotografie. Alles wat je leest en ziet is zorgvuldig samengesteld door ons team.

We kennen de doelgroep

Nee, wij ZIJN ze. We zijn die mensen die we graag helpen: stellen, jonge gezinnen en singles tussen 30-55 jaar met een hoog inkomen en liefde voor reizen en het leven. We weten wat ze willen en eisen. Zo kunnen we hen inspireren.

We brengen je direct in contact

Wie kan het beter uitleggen dan jijzelf? Daarom kun je gemakkelijk met je gasten communiceren via je eigen, persoonlijke inbox. We geloven dat als jij meteen met je gast in contact komt, hun reis al begint voordat ze hun huis hebben verlaten.

Meedoen?

We willen jou én de House of Hideaways-doelgroep een uitzonderlijke ervaring bieden. We zijn daarom op zoek naar accommodaties die een wederzijdse commitment willen aangaan met House of Hideaways. Wil je je aansluiten op ons boekings- en hotelmarketingplatform? Vul dan onderstaande gegevens in.

Over

Contactgegevens

Bel ons via +31 (0)72 303 48 09
of contact ons direct