Boutique hotels in Spanje

Geniet tijdens je vakantie in Spanje van persoonlijke aandacht, comfort en een heerlijke ongedwongen sfeer in de meest prachtige boutique hotels. Of je nu op zoek bent naar een toffe city escape midden in het bruisende centrum van Barcelona of naar een agriturismo ergens op het platteland van Ibiza; in heel Spanje hebben we de mooiste plekjes geselecteerd waar je echt een once in a life time experience krijgt en waar alles tot in de puntjes is verzorgd. Stuk voor stuk zijn deze boutique hotels uniek en bijzonder.

Filter op jouw voorkeuren
Aanbevolen
Toon meer aanbevolen
Budget
Speciaal voor jou
Type accommodatie
Toon meer accommodatie types
Kamertypes
Toon meer kamer types
Accommodatie faciliteiten
Toon meer accommodatie faciliteiten
Kamerfaciliteiten
Toon meer kamerfaciliteiten
Reisthema
Toon meer thema's
Speciale wensen
Toon meer speciale wensen
Soort omgeving
Toon meer soort omgeving
Sfeer
Toon meer sfeer

Hulp nodig?

De meeste vragen zijn reeds beantwoord in onze FAQs.

[email protected] +31 (0)72 303 48 09

Barcelona, Catalonië, Spanje

Casa Bonay

  • Sfeervolle bodega
  • Centraal gelegen
  • Rooftop bar
  • DJ’s op zaterdag
  • Eigen conceptstore
  • Vlakbij Plaça Catalunya
vanaf € 99,- / nacht

De boutique hotels in Spanje hebben een bijzondere oorsprong

In onze boutique hotels in Spanje breng je je vakantie in stijl door. Niet alleen is elk plekje van binnen met zorg ingericht en prachtig om te zien. Van buiten is het minstens zo bijzonder. De meeste boutique hotels in Spanje zijn namelijk gevestigd in een pand dat zijn oorsprong heel ergens anders heeft liggen. En dat maakt een overnachting super uniek en zo anders dan in een standaard hotel. Zo kun je je vakantie bijvoorbeeld doorbrengen in een bodega, in een klooster van honderden jaren oud of in een traditionele finca.

Platteland of stad?

Onze boutique hotels in Spanje vind je in de stad of op het platteland. Die op het platteland zijn ideaal voor degene die graag de massa vermijden en bij willen komen op een prachtig plekje in de natuur ergens op Mallorca, Menorca, Ibiza of Catalonië. Wil je liever opgaan in het bruisende stadsleven, kunst en cultuur ontdekken en flaneren op een hippe rooftop bar? Pak dan je koffer naar Barcelona, waar je vanuit onze bijzondere boutique hotels het centrum op de meest comfortabele manier kunt ontdekken.

It’s all in the details

In onze boutique hotels in Spanje is er aandacht voor de kleinste details. Dat zit ‘m in het interieur, in de persoonlijke service, maar ook in het eten. Is er een restaurant aanwezig, dan spelen verse, seizoensgebonden ingrediënten de hoofdrol op het bord en beleef je vaak een gastronomische ervaring. Op Mallorca kun je zelfs op sterrenniveau dineren, bij Marc Fosh, het in-house restaurant van Hotel Convent de la Missió.

Bel ons via +31 (0)72 303 48 09
of contact ons direct